Thursday, December 10, 2009

Nurhanis Aufa Bt Mohammad Aizat.. (^_^)



ALHAMDULILLAH puji dan syukur kepada Allah SWT ...Penantian demi penantian akhirnya

lahirlah insan baru dalam keluarga kami yang lama dah tak dengar tangisan baby nh..=)



Nurhanis Aufa Bt Mohammad Aizat diberi nama..

Berat 2.7kg. Lahir pada 28.11.2009 jam 7.12 am di Hospital Sg. Buloh, Selangor.

Tahniah buat Along dan Kak long.. semoga cahaya mata ini mengeratkan lagi kasih sayang kalian

berdua.. semoga menjadi Abi dan Ummi yang soleh dan solehah.. ^_~

kini Hj Jamaludin sudah bergelar tok wan.. dan Hjh Rokiah dah bergelar mak tok.. tahniah di

ucapkan.. hehe..

saya dah bergelar mak ngah...

adk sofi dah jadi pak lang...

adik ifah dah jadi mak jang...

adik faez dah jadi pak ndak...

dan adik hanif dah jadi pak su...

Lahirnya insan baru ini maka bertambah ramai lagi umat Muhammad untuk menyemarakkan

keagungan Islam dan meninggikan syiarnya. insyaAllah..

(^_^)

5 comments:

lillah أمي هريرة on December 10, 2009 at 7:07 AM said...

to si comei yg sweetie :

amin.. amin.. amin...
moga menjadi anak yg soleh sayang....

to kak na :
mak ngah...
mak ngah...
;)

mak ngah....
nak baby...
nak pegi main baby lah.. kat umah ada baby!
(^,^)

Anonymous said...

auntie asma>> nurhanis nanti jd budak baek tau.. kalo mak ngah garang gtau mak tok ek.. mak ngah kadang2 mmg camtu tau..

hehehe..mak ngah jgn marah ek..ana..semoga menjadi mak ngah yang solehah..

rindu ana...

Norimie Sulaiman on January 1, 2010 at 9:11 PM said...

semoga perangai aufa macam mak saudara dia,lembut n sopan gitu...

farhana on January 2, 2010 at 12:58 AM said...

to lillah.. baby x da d rumah lagi.. ada di sg tengi.. he.. nanti baby datang umah, kakna gtau ek..

to auntie asma.. ala.. lama nye x jumpa.. huhu rindu ngan asma.. ari tu ada msg tapi pending.. bz betul auntie asma nh ye.. insyaAllah mak ngah nh x garang hehe.. ;) mak ngah nh riso g jalan2 sume benda nak beli kan untuk aufa.. habis lah duit mak ngah nanti.. =D

to imie... ameen.. aufa amek yang elok2 je ek dari mak ngah nh.. yg ngajuk2 jgn amek.. hehe x larat nak pujuk aufa nanti..=D

肉圓不加大蒜Jason on June 14, 2010 at 9:34 PM said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

 

ISLAM IS MY WAY OF LIFE

ISLAM IS MY WAY OF LIFE

takutlah kepada Allah setiap saat..

Uqbah Bin Amir meriwayatkan bahawa ia pernah mendengar Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud, "Tuhanmu kagum kepada seorang pengembala kambing yang berdiri di atas bongkah batu gunung, ia melaungkan azan lalu menunaikan solat. Allah berfirman. '( Wahai para malaikat) Lihatlah hamba-ku ini. Ia mengumandangkan azan lalu mendirikan solat, ia takut kepada-ku. Aku telah mengampuni dosa hamba-ku ini dan Aku akan memasukkannya ke dalam syurga." (Riwayat al-Nasa'i)

About Me

My photo
i love Allah n Rasul=)
"Untuk membaiki dunia, baiki manusianya.. dan untuk baiki manusia.. baikilah hatinya." masalah manusia bermula dan berpunca daripada hati!! (Pahrol Mohamad Juoi)

~soutul hana~ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template